Käytettyjä auton osia Länsi- ja Itä-Suomi

TARJOUS 24H SISÄLLÄ

➥ ennen kello 17 lähetetyt kyselyt saavat vastauksen saman päivän aikana

Meiltä löydät etsimäsi osat!

➥ 75% kaikista varaosakyselyistä saavat tarjouksen vastauksena

Moottori – Vaihteisto – Turboahdin

Käytetyt ja kunnostetut

Edullisia käytettyjä auton osia & nopea toimitus Turkuun, Poriin, Tampereelle, Kuopioon ja muihin Länsi- ja Itä-Suomen kaupunkeihin

Etsitkö käytettyjä tai kunnostettuja autojen varaosia Länsi- tai Itä-Suomessa? No, sitten olet tullut oikeaan paikkaan.

Partdealer on kansainvälinen käytettyjä ja kunnostettuja autojen varaosia tarjoava yritys, joka keskittyy erityisesti Suomen markkinoille. Me tarjoamme nopean palvelun ja toimituksen Turkuun, Poriin, Tampereelle, Kuopioon ja muihin Länsi- ja Itä-Suomen kaupunkeihin.

Kaikki tarjoamamme osat, ei väliä onko kyseessä moottori, vaihteisto, turboahdin tai muu auton osa, me toimitamme suoraan sinun kotiovelle, tai halutessasi, lähimmälle autokorjaamollesi.

Lähes kaikki meidän varaosat tulevat kierrätys yrityksistä Saksasta, Ranskasta ja Italiasta. Johtuen suuresta määrästä varaosia joihin meillä on pääsy, me voimme vastata 75% kaikista varaosapyynnöistä tarjouksella ja tarjota jopa 35% edullisemmat hinnat!

Joten, sinun ei tarvitse nähdä vaivaa etsiäksesi oikeaa osaa autoasi varten – me teemme sen puolestasi!

Lähetä meille varaosakysely tarkennetuilla tiedoilla autostasi sekä osasta jota etsit ja vastaanota tarjous 24h sisällä sisältäen yksityiskohtaisen kuvauksen sekä kuvat tarjotusta osasta. (ennen klo. 17 lähetettyihin kyselyihin vastaamme saman päivän aikana)

Toimitusaika (alle 20kg) (esim. turboahtimet, ohjainlaitteet, ajovalot) Turkuun, Poriin, Tampereelle, Kuopioon ja muihin Länsi- ja Itä-Suomen kaupunkeihin, vie 4-7 arkipäivää (priority toimitus). Moottorit, vaihdelaatikot ja muut osat (yli 20Kg) lähetään käyttäen Raben Logisticsia, joka vie n. 7 arkipäivää.

Lisätietoja yrityksestämme sekä tarkemmat tiedot toimituskuluista osoitteessa „Lisätietoa Partdealerista“.

Sisustan ja muut varaosat

Käytetyt ja kunnostetut

Alfa Romeo┃Audi┃BMW┃Chevrolet Chrysler┃Citroen┃Daewoo┃Daihatsu┃Dodge┃Fiat Ford┃Honda┃Hyundai┃Isuzu┃IVECO┃Jaguar┃Jeep ┃ Kia┃Lancia┃Landrover┃Mazda┃Mercedes-Benz┃Mitsubishi┃Nissan┃Opel┃Peugeot┃Renault┃Rover┃SAAB┃Seat┃Skoda Subaru┃Toyota┃Suzuki┃Volvo┃Volkswagen