Käytettyjä auton osia Lapin

TARJOUS 24H SISÄLLÄ

➥ ennen kello 17 lähetetyt kyselyt saavat vastauksen saman päivän aikana

Meiltä löydät etsimäsi osat!

➥ 75% kaikista varaosakyselyistä saavat tarjouksen vastauksena

Moottori – Vaihteisto – Turboahdin

Käytetyt ja kunnostetut

Edullisia käytettyjä auton osia & nopea toimitus Rovaniemelle, Tornioon, Kemiin ja muihin Lapin kaupunkeihin

Asut Lapissa ja etsit käytettyjä tai kunnostettuja auton varaosia autoosi?

Siinä tapauksessa me olemme täälä auttamassa

Partdealer on kansainvälinen käytettyjä ja kunnostettuja autojen varaosia tarjoava yritys, joka keskittyy erityisesti Suomen markkinoille. Me tarjoamme nopean palvelun ja toimituksen mihin tahansa päin Lappia kuten esim. Rovaniemi, Tornio, Kemi ja muihin Pohjois-Suomen kaupunkeihin.

Kaikki tarjoamamme osat, ei väliä onko kyseessä moottori, vaihteisto, turboahdin tai muu auton osa, me toimitamme suoraan sinun kotiovelle, tai halutessasi, lähimmälle autokorjaamollesi.

Lähes kaikki meidän varaosat tulevat kierrätysyrityksistä Saksasta, Ranskasta ja Italiasta. Johtuen suuresta määrästä varaosia joihin meillä on pääsy, me voimme vastata 75% kaikista varaosapyynnöistä tarjouksella.

Joten, sinun ei tarvitse nähdä vaivaa etsiäksesi oikeaa osaa autoasi varten – me teemme sen puolestasi!

Lähetä meille varaosakysely tarkennetuilla tiedoilla autostasi sekä osasta jota etsit ja vastaanota tarjous  24h sisällä sisältäen yksityiskohtaisen kuvauksen sekä kuvat tarjotusta osasta. (ennen klo. 17 lähetettyihin kyselyihin vastaamme saman päivän aikana)

Toimitusaika Rovaniemielle, Tornioon, Kemiin ja muihin Pohjois-Suomen kaupunkeihin riippuu paketin painosta ja koosta. Varaosat (alle 20kg), kuten esim. turboahtimet, ruiskutuspumput ja ajovalot lähetetään priority toimituksella, joka vie 4-7 arkipäivää. Moottorit, vaihdelaatikot ja kaikki muut (yli 20kg) varaosat lähetetään käyttäen Raben Logisticsia, joka vie 7-10 arkipäivää.

Vuodesta 2013 alkaen me olemme tarjonneet käytettyjä ja kunnostettuja osia asiakkaillemme ympäri Suomea.

Lisätietoja yrityksestämme sekä tarkemmat tiedot toimituskuluista osoitteessa „Lisätietoa Partdealerista“.

Sisustan ja muut varaosat

Käytetyt ja kunnostetut

Alfa Romeo┃Audi┃BMW┃Chevrolet Chrysler┃Citroen┃Daewoo┃Daihatsu┃Dodge┃Fiat Ford┃Honda┃Hyundai┃Isuzu┃IVECO┃Jaguar┃Jeep ┃ Kia┃Lancia┃Landrover┃Mazda┃Mercedes-Benz┃Mitsubishi┃Nissan┃Opel┃Peugeot┃Renault┃Rover┃SAAB┃Seat┃Skoda Subaru┃Toyota┃Suzuki┃Volvo┃Volkswagen