Käytetyt ja Kunnostetut Auton Vaihdelaatikot

TARJOUS 24H SISÄLLÄ

➥ ennen kello 17 lähetetyt kyselyt saavat vastauksen saman päivän aikana

Meiltä löydät etsimäsi osat!

➥ 75% kaikista varaosakyselyistä saavat tarjouksen vastauksena

Tiedustelulomake – Vaihdelaatikot

vaihdelaatikotTäytä lomake kokonaan.

Mitä enemmän tietoja tarjoat autostasi ja tarvitsemastasi osasta, sitä nopeammin pystymme vastaamaan!

Vaihdelaatikot
Wird gesendet

Etsitkö vaihdelaatikkoa autoosi?

Silloin olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

Etsitpä käytettyjä tai kunnostettuja vaihdelaatikoita tai vaihdelaatikkoa vaihdossa, voimme tarjota (melkein) kaikki manuaaliset ja automaattiset vaihdelaatikot sinulle kaikkien yleisten automerkkien joukosta, mutta myös useille erilaisille eksoottisille automerkeille vuodesta 1990 ylöspäin.

Toimituskulut & Toimitusajat

raben-logistics

Moottorit, vaihdelaatikot ja muut yli 20kg painavat osat lähetetään logistiikka-alan yrityksen (Raben Logistics) kautta, jolla kestää toimituksessa yleensä 7-10 arkipäivää maksun saapumisen jälkeen.

 • Uusimaa ─ Kymenlaakso ─ Kanta-Häme ─ Päijät-Häme ─ Etelä-Karjala ─ Varsinais-Suomi ─ Satakunta ─ Keski-Suomi ─ Pirkanmaa ─ Pohjanmaa ─ Keski-Pohjanmaa ─ Etelä-Pohjanmaa ─ Etelä-Savo ─ Pohjois-Savo ─ Pohjois-Karjala
 • 60 € – 100 € (riippuen koosta ja painosta)
 • Kainuu ─ Pohjois ─ Pohjanmaa ─ Lappi
 • 80 € – 120 € (riippuen koosta ja painosta)

 • Varaosien kysely-lomake

  Täytä varaosien kysely-lomakkeemme. (Mitä enemmän tietoja tarjoat autostasi ja tarvitsemistasi varaosista, sitä nopeammin pystymme vastaamaan)

 • Tarjous 24h sisällä

  Tulemme tarkistamaan varaosan saatavuuden ja lähettämään tarjouksen 24h sisällä, johon sisältyy tarkka kuvaus varaosasta, takuujakson pituus, toimituskulut ja toimitusaika. Liitämme mukaan myös kuvan tarjoamastamme osasta. (Ennen kello 17 lähetettyihin kyselyhin vastaamme saman päivän aikana)

 • Lasku

  Kun hyväksyt tarjouksemme, lähetämme sinulle laskun, jossa on mukana kaikki maksutiedot.

 • Tarjouksen viimeisteleminen

  Kun maksu on hoidettu, pakkaamme tilaamasi osan ja lähetämme sen sinulle antamaasi osoitteeseen.

Asiakaskokemuksia

“Moi, Varaosa sopi täydellisesti ja teimme vain käsijarrun koodaamisen autohuollossa, Tilaamme varmasti jatkossakin kauttanne, jos tarvitsemme jotain. Myös puskaradiossa on mainostettu teitä.”

Mari R.Renault Grand Scenic Electric Parking Brake

“Erinomainen veto toi matkahuolto joka toimitti paketin minulle. Osa on autossa kiinni ja toimii hyvin vanha olikin täysin laakerivikainen. Facebookiissa en toimi mutta muuten voin suositella teidän varaosatoimituksia kaikille”

JuhaSanta Fe - Tasauspyörästö / Viskoosikytkin

“Kiitokset Hyundain pakosarjan toimittamisesta. Osa oli oikea ja asentui paikalleen kivuttomasti. Tulen suosittelemaan firmaanne tutuilleni ja olen varma että palaan vielä asiakkaaksi varaosien tarpeen tullessa ajankohtaiseksi.”

KaitsuHyundai Coupe - Pakosarja

“Asiointi kanssanne on ollut mukavaa, kiitos paljon nopeasta, ystävällisestä ja positiivisesta palvelusta“ 

Timo H.Audi A4 - 1.8 "AWT" Moottori & Turbo

“Tilasin teiltä Ivecon- pumpun! Kiitos hyvästä ja kunnon palvelusta! Pumppu oli kunnossa ja nopea toimitus, voin suositella kaikille tätä firmaa,pisteet; 10+“ 

IlkkaIveco - Ruiskutuspumppu

“Kiitoksia hienosta ja mahtavan nopeasta vastauksesta sekä kuvista! Paketti tuli tänään perille, ja vielä pikku makupala oli yllärinä paketissa Täytyypä kehua FB:ssä teitä!”

MarjattaMercedes - kunnostetu Turbo

Alfa Romeo┃Audi┃BMW┃Chevrolet Chrysler┃Citroen┃Daewoo┃Daihatsu┃Dodge┃Fiat Ford┃Honda┃Hyundai┃Isuzu┃IVECO┃Jaguar┃Jeep ┃ Kia┃Lancia┃Landrover┃Mazda┃Mercedes-Benz┃Mitsubishi┃Nissan┃Opel┃Peugeot┃Renault┃Rover┃SAAB┃Seat┃Skoda Subaru┃Toyota┃Suzuki┃Volvo┃Volkswagen